Døgnvagt​

Har du behov for dyrlægehjælp udenfor normal åbningstid, kan du døgnet rundt få fat i en dyrlæge på vagt.

Vagtdyrlægen træffes via et af de 3 telefonnumre i bunden af siden her. Uden for almindelig åbningstid stilles du automatisk videre til den vagthavende dyrlæge. Du vil møde en telefonsluse hvor du bedes vælge mellem "Familiedyr" eller "Stordyr".

Vi har opdelt vagten således, at du, ved henvendelse, får kontakt med en dyrlæge, som i det daglige arbejder med netop din type husdyr. På denne måde er vi i stand til at varetage dine interesser bedst muligt og give dig og dit dyr en optimal behandling - også uden for normal åbningstid.

Vi tilstræber en kort ekspeditionstid, når du ringer til os i vagten. Der vil selvfølgelig kunne opstå situationer, hvor dyrlægen er optaget af en akut patient.
​I sådanne tilfælde vil du blive viderestillet til en telefonsvarer, hvor der bliver taget imod besked. Herefter vil dyrlægen hurtigst muligt ringe tilbage til dig.

Vi har vagtsamarbejde med Assens Dyreklinik og Odense Dyrehospital.
Det kan give en smule længere køretur, men til gengæld kan vi altid tilbyde en vagtdyrlæge, der i det daglige arbejder med netop din type husdyr.

Ved behov for dyrlægehjælp til familedyr efter kl. 17.00, omstilles der automatisk til Odense Dyrehospital, som varetager vagten aften og nat - Dette er ikke gældende for stordyr.