Veterinærsygeplerske-elev
Betina Bang Ravnborg


Betina er startet som elev på vores klinik i Erritsø.

Jeg kommer oprindeligt fra Erritsø, hvor jeg har boet med mine forælder hele mit liv. Jeg har spillet fodbold og håndbold i EGIF siden jeg var helt lille. Jeg har med håndbold flere gange været frivillig, også på det lokale pinsemarked, hvor jeg har gået rundt som Trille og Trolde og stået i boder. Efter mine 9 år på Erritsø Centralskole og 1 år på efterskole tog jeg en STX på Fredericia Gymnasium.

Efter gymnasiet tog jeg et sabatår, hvor jeg rejste til Afrika i 3 af månederne. Her arbejde jeg som frivillig på en farm med dyr. Det var alt fra løver, geparder og bavianer til heste, hunde og høns. Arbejdsopgaverne var meget forskellige, der var det alt fra forberedelse af mad til dyrene, rengøring af bure, gåtur med bavianer/geparder, fodring af de forskellige dyr, højtlæsning for en blind vervet abe og meget mere. Så 3 meget oplevelsesrige og mindeværdige måneder.

Inden min tur til Afrika, Namibia, troede jeg at jeg skulle være fysioterapeut eller radiograf, men efter de 3 måneder fandt jeg hurtigt ud af at jeg skulle have dyr i hænderne. Så jeg ændrede kurs og droppede min plads på radiografuddannelsen for at finde mig en elevplads – som jeg efter 2 år var så heldig at få lokalt, hvor jeg er vokset op.