Aut. Veterinærsygeplejerske og smådyrsmassør
Dianna Pedersen


Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske på Gistrup Dyrehospital i 2010. Jeg fik efterfølgende en fuldtidsansættelse og har arbejdet på Gistrup Dyrehospital til og med juni 2014. Jeg opsagde mit ellers fantastiske job da jeg i 2013 fik en dejlig søn, og ønskede derfor at komme tættere på familien i Vejle. Jeg har siden haft lidt tidsbegrænsede stillinger som ekstern konsulent hos medicinalfirmaet Merial og som underviser for grundforløbet på Veterinærsygeplejerskeuddannelsen på Hansenberg i Kolding.

Jeg startede ved Vestfyns Dyrlæger i januar 2016. Jeg elsker arbejdet på en dyreklinik, da dagene er meget vekslende og kombinationen af arbejdet med mennesker og dyr. Jeg har en særlig stor interesse for anæstesi og arbejdet i operationen samt massage til hund og kat.

Privat bor jeg selv med min søn i Lindved omkring Vejle. Jeg har desværre ingen dyr pga. tiden ikke helt er til det, men nyder godt af mine forældres to Rottweilere. Derudover bruger jeg en del tid på motion,- og styrketræning og på hygge med familie og venner.