Digitalt tandrøntgen

Erritsø og ​Middelfart Dyreklinik råder over et digitalt røntgensystem, der er specielt egnet til optagelse af tænder og mundhule.


Ved at kunne foretage tandrøntgen kan vi tilbyde den bedste behandling for dyrene, da evt. tandsygdomme kan opdages på et tidligere stadie. Umiddelbart kan tænderne i mundhulen se pæne ud med det blotte øje, men vi ved ikke hvad der lurer under overfladen. Ved at tage et røntgenbillede af tænderne, kan man se tandens fæste i kæben. Man kan se om der er nogle forandringer eller tegn på fæstetab. Disse skader kan ved hjælp af tandrøntgen opdages i tide.

Husk du får 15 % på vaccination og sundhedsundersøgelser samt operationer, der ikke dækkes af sygeforsikringen, når dit dyr er medlem af vores Sundhedsklub.

Læs mere om priser

Veterinærsygeplejerske Nadia Schaadt Moesgaard tandrenser en hund. Efter at tænderne er blevet renset, bliver der taget tandrøntgenbilleder, så dyrlægen kan vurdere om der skal gøres mere.Veterinærsygeplejerske Nadia Schaadt Moesgaard tandrenser en hund. Efter at tænderne er blevet renset, bliver der taget tandrøntgenbilleder, så dyrlægen kan vurdere om der skal gøres mere.