Hvalpe- og killingundersøgelse​​

Mange opdrættere vælger at lade hvalpene/killingerne undersøge hos os, inden de kommer ud til den nye familie. Langt de fleste hvalpekøbere vælger ligeledes at få hvalpen undersøgt kort tid efter købet. Ved samme lejlighed vil man ofte vælge at få hvalpen/killingen vaccineret samt evt. mikrochippet.

Ved et hvalpe/killing check undersøges mundhule, tænder, øjne, ører, hale, navle, lyske, brystkirtler samt kønsorganer. Lunger og kredsløb undersøges ved hjælp af et stetoskop, og ørerne undersøges med et otoskop. Desuden undersøges hud/pels for evt. forandringer og / eller parasitter. Lemmer og poter undersøges for ømhed og bevægelighed.

Der undersøges særligt for medfødte fejl og mangler, men den almindelige sundhedstilstand vurderes også. Herved sikres, at hvalpen er uden sygdom eller medfødte fejl inden salget. Opdrætteren bliver sikker på, at hvalpen/killingen har det godt og den nye ejer/ familie sikres, at de ikke kommer ud for uheldige oplevelser og unødige bekymringer.

Husk du får 15 % på vaccination og sundhedsundersøgelser når dit dyr er medlem af vores sundhedsklub.

Læs mere om priser

Hvalpekuld til vaccination, sundhedsundersøgelse og chipning, inden de skal ud i deres nye hjemHvalpekuld til vaccination, sundhedsundersøgelse og chipning, inden de skal ud i deres nye hjemMan bliver sa træt efter så mange nye indtryk.Man bliver sa træt efter så mange nye indtryk.