Velkommen til Vestfyns Dyrlæger

Hos Vestfyns Dyrlæger råder vi over 3 veludstyrede dyreklinikker, samt en stor afdeling for vores heste- og landdyrlæger, der står for både sundhedsrådgivning, besætningsbesøg samt almene husdyrbesøg.

Vi er 22 dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr på vores dyrehospital. Vi er specialiserede indenfor flere fagområder og henviser ofte internt mellem de 3 klinikker. Derudover modtager vi henvisninger fra andre dyreklinikker.

Vi har et godt arbejdsmiljø på dyreklinikkerne og vi bilder os selv ind, at det smitter af i dagligdagen, samt at vores patienter og deres ejere kan mærke den gode stemning.

Dyreklinik i Middelfart og Fredereicia


Vi har flere dyreklinikker i og omkring Fredericia og Middelfart, og det betyder at der altid er en dyrlæge tæt på dig. Du kan finde oplysninger om vores klinikker her.

Nyheder

18-09-2017

Bliver din hund bange til nytår?

Ville du ønske, at din hund var mindre lydfølsom?

Så har vi en god nyhed til dig.

Vi afholder et ”nytårskursus” over 4 torsdage hvor du og din hund, lærer at blive bedre til at tackle torden, fyrværkeri og andre pludselige lyde.

 

08-06-2016

Mis havde ondt i sit ben

Mis havde smerter i sit ene bagben. Da dyrlægen undersøgt ham, fandt hun noget der krævede lidt ekstra pleje. 

23-05-2016

Græsstrå i næsen

Pusle, 8 år gammel pomeranian, havde i gennem en månedstid haft problemer med vejrtrækningen samt det at kunne synke.

Hun blev i første omgang behandlet mod en let halsbetændelse, da hendes mandler i halsen var meget hævede.

Da behandlingen ikke havde den ønskede effekt, og Pusle faktisk bare fik det værre, blev der taget beslutning om en kikkertundersøgelse i næsen.

Se alle nyheder