Velkommen til Vestfyns Dyrlæger

Hos Vestfyns Dyrlæger råder vi over 3 veludstyrede dyreklinikker, samt en stor afdeling for vores heste- og landdyrlæger, der står for både sundhedsrådgivning, besætningsbesøg samt almene husdyrbesøg.

Vi er 22 dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr på vores dyrehospital. Vi er specialiserede indenfor flere fagområder og henviser ofte internt mellem de 3 klinikker. Derudover modtager vi henvisninger fra andre dyreklinikker.

Vi har et godt arbejdsmiljø på dyreklinikkerne og vi bilder os selv ind, at det smitter af i dagligdagen, samt at vores patienter og deres ejere kan mærke den gode stemning.

Dyreklinik i Middelfart og Fredereicia


Vi har flere dyreklinikker i og omkring Fredericia og Middelfart, og det betyder at der altid er en dyrlæge tæt på dig. Du kan finde oplysninger om vores klinikker her.

Nyheder

11-05-2017

Brenderup Dyreklinik fylder 100 år

Vestfyns Dyrlæger er stolte over at kunne fortælle, at dyreklinikken i Brenderup i år kan fejre 100 års jubilæum. I den anledning afholder vi reception fredag d. 9. juni fra kl. 12.30 til kl. 16.30

11-05-2017

Hundens dag den 3. juni

Har du lyst til at fejre din bedste ven med gåtur og godbidder?

11-05-2017

Store Badedag

Tag hund og håndklæde med til Store Badedag når vores klinik i Erritsø inviterer til på et gratis bad

Se alle nyheder