Velkommen til Vestfyns Dyrlæger

Hos Vestfyns Dyrlæger råder vi over 3 veludstyrede dyreklinikker, samt en stor afdeling for vores heste- og landdyrlæger, der står for både sundhedsrådgivning, besætningsbesøg samt almene husdyrbesøg.

Vi er 24 dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr på vores dyrehospital. Vi er specialiserede indenfor flere fagområder og henviser ofte internt mellem de 3 klinikker. Derudover modtager vi henvisninger fra andre dyreklinikker og dyrehospitaler.

Vi har et godt arbejdsmiljø på dyreklinikkerne og vi bilder os selv ind, at det smitter af i dagligdagen, samt at vores patienter og deres ejere kan mærke den gode stemning.

Dyreklinik i Middelfart og Fredereicia


Vi har flere dyreklinikker i og omkring Fredericia og Middelfart, og det betyder at der altid er en dyrlæge tæt på dig. Du kan finde oplysninger om vores klinikker her.

Nedenfor kan du få et indblik i hverdagen på vores tre klinikker

Nyheder

31-07-2018

Høstmarked på Erritsø Butikstorv

Hyggeligt arrangement på Erritsø Dyreklinik

30-07-2018

Leika fik ordnet sin tand

Leika på 5år kom ind på vores klinik i Middelfart til en almindelig tandrens.

 

Der foretages altid en grundig undersøgelse af tænder og mundhule, i forbindelse med en tandrens. Hvis der observeres forandringer, har vi mulighed for at foretage røntgen af tænderne.

 

Da vores dyrlæge undersøgte Leikas tænder og mundhule blev der fundet en emaljeskade på en af de store kindtænder. Vores dyrlæge, Line, tager løbende kurser inden for tandbehandlinger og hun er derfor uddannet til at behandle en sådan skade.

08-06-2016

Mis havde ondt i sit ben

Mis havde smerter i sit ene bagben. Da dyrlægen undersøgt ham, fandt hun noget der krævede lidt ekstra pleje. 

Se alle nyheder